Apartament 2 camere de inchiriat in complex Belvedere - 24R1950

ID oferta: 24R1950

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Apartament 2 camere de inchiriat in complex Belvedere

Bucuresti, Floreasca

Pret inchiriere:
500EUR/luna

          Belvedere Residences reprezintă o nouă filozofie de a locui, prin compartimentările inteligente ale apartamentelor, aliniate noilor tendințe de locuire, și prin infrastructura generală a proiectului, care va include numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale la parterul imobilelor, spații verzi, curți interioare spațioase, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare subterane și supraterane, totul integrat într-o comunitate care privește cu încredere în viitor. În total, în cadrul Belvedere Residence vor fi 1556 de apartamente în 13 imobile. Etapa întâi de dezvoltare este deja finalizată și cuprinde 238 de apartamente grupate în două blocuri de 10 nivele, cu spații comerciale la parterul clădirilor, cu parcări subterane și supraterane, cu o curte interioară în care se vor regăsi atât locuri de joacă pentru copii, cât și zone cu spații verzi. Cea de-a doua etapa de dezvoltare este previzionată a se încheia în luna august 2019. Au dat startul și fazei III de dezvoltare, care va cuprinde 4 blocuri și 482 apartamente.

         Acest proiect rezidențial reprezintă o adevarată o reîmprospătare a întregii zone situate la confluența dintre artera Barbu Văcărescu și cartierul Aviației, nu numai pentru că dă un nou echilibru dezvoltărilor din această zonă, ci și pentru că reprezintă o alternativă viabilă de locuire pentru zecile de mii de angajați care lucrează în sutele de corporații din clădirile de birouri aflate în imediata proximitate. Astfel, se va reduce semnificativ traficul în zonă și se va crea o un nou pol urban complet și modern.

         Inchiriere apartament 2 camere, situat in ansamblul Belvedere Residences, zona Barbu Vacarescu.

         Apartamentul este situat la etajul 2, intr-un bloc nou construit, cu 10 nivele, din cadrul unui ansamblu rezidential modern. Impartirea este decomandata, fiind compus din: living cu bucatarie inchisa, dormitor cu acces catre baie cu cada si geam, spatii de depozitare.

         Apartamentul este prospat igenizat si zugravit si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Localizarea este una excelenta in proximitatea centrelor de birouri din nordul capitalei si la 10 minute de statia de metrou Pipera.

Suprafata Utila (mp): 48
Suprafata Totala (mp): 55
Anul constructiei: 2021
Confort: 1
Compartimentare: semidecomandat
Nr. Camere: 2
Nr. Bai: 1
Etaj: 2
Nr. Etaje: 10
Orientare: Nord
Parcare: Fara parcare

Alte detalii

Acces:Fata,
Acces internet:Wireless,
Aer Conditionat:Aer conditionat,
Balcoane:Fara,
Bucatarie:Inchisa,
Destinatie:Locuinta,
Electrocasnice:Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe,
Ferestre:Aluminiu,
Geam baie:Da,
Incalzire:Centrala proprie,
Interfon:Da,
Izolatii termice:Exterior,
Lift:Da,
Mobilat:Modern, Mobilat,
Pereti:Lavabil, Faianta,
Podele:Gresie, Parchet,
Servicii:Administrare, Paza, Supraveghere video, Curatenie,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Betonate, Iluminat stradal,
Tip Bloc:Bloc,
Tip Structura Bloc:Caramida,
Usa intrare:Metal,
Utilitati:Canalizare, Gaz, Cablu TV, Curent, Apa,
Vecinatati:Benzinarie, Hotel, Mall, Restaurant/pub, RATB, Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood,
Vedere:Fata,

Harta

Bucuresti, Floreasca

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp