Ion Mihalache -1 Mai - la 5 min de Metrou - 24R1681

ID oferta: 24R1681

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Ion Mihalache -1 Mai - la 5 min de Metrou

Bucuresti, 1 Mai

Pret inchiriere:
950EUR/luna

 Va propunem la inchiriere un apartament NOU cu 3 camere, bucatarie, 2 bai, la etajul 3/3 intr-un imobil nou S+P+3E modern.

Imobilul este situat in cartierul Domenii, intre Bd. Ion Mihalache, Piata Chibrit si Bd. Expozitiei, cu acces facil la metrou, tramvaie si autobuze.

Apartamentul are o suprafata utila de 81,80 mp + 25,82 mp pod pentru depozitare si balcon, deci total 107,61 mp Apartamentul se inchiriaza COMPLET MOBILAT si UTILAT, la o chirie de 950 Euro/luna.

Imobilul este prevazut cu garaj subteran pentru 7 autoturisme si o parcare exterioara in curte pentru alte 3 autoturisme, intrarea in parcari fiind asigurata cu porti batante, culisante si usa garaj automatizate, tip Hormann. Chiria unui loc de parcare in garajul de la subsol este intre 65 si 80 Euro, in functie de pozitie si dimensiuni, iar cea pentru un loc de parcare in curte de 50 de Euro.

 

Apartamentul este dotat cu centrala termica in condensatie Viessman Vitodens 050-W pe gaz, incalzire in pardoseala cu materiale Rehau-Germania si termostat in fiecare camera, aparate de aer conditionat tip inverter 12000 BTU model Meister in fiecare camera, usa intrare blindata tip Defender clasa 3 antiefractie si usi interioare Revo Ambra cu balamale ascunse si broasca magnetica, produse in Italia.

Apartamentul are finisaje de foarte buna calitate, gresie, faianta, parchet Krono 8 mm, rezervoare apa wc ingropate, baterii Gröhe, aparatura electrica modulara tip Gewiss etc.

Imobilul este utilat cu un ascensor electric ultramodern Schindler 3300, cu usi late si cu o capacitate de 7 persoane, tamplarie PVC Salamander Streamline cu geam tripan (low-e / four seasons / float), videointerfon color, sistem de supraveghere CCTV cu 6 camere cu infrarosu, hidrofor electronic prevazut cu 2 vase de apa tampon etc.

Consumurile de utilitati (apa, curent electric, gaze) sunt contorizate pe fiecare apartament in parte. Apartamentul poate beneficia de internet si televiziune digitala prin operatorul RCS&RDS (DIGI), la cerere.

 Administrarea imobilului este asigurata de o societate specializata, care prezinta fiecarui chirias o nota de plata lunara cu toate consumurile de utilitati conform contoarelor, cota parte din toate cheltuielile de intretinere, revizii, reparatii ale sistemelor/echipamentelor imobilului, costurile cu furnizorii de servicii si cu personalul necesar.

 

Suprafata Utila (mp): 81
Suprafata Totala (mp): 107
Anul constructiei: 2019
Confort: 1 sporit
Compartimentare: semidecomandat
Nr. Camere: 3
Nr. Bai: 2
Nr. Balcoane: 1
Etaj: 3
Nr. Etaje: 3
Orientare: Sud Est
Parcare: Posibilitate in curte

Alte detalii

Acces:Fata,
Acces internet:Fibra optica,
Aer Conditionat:Aer conditionat,
Balcoane:Termopan,
Bucatarie:Mobilata, Utilata,
Destinatie:Locuinta,
Electrocasnice:Masina de spalat rufe,
Ferestre:Termopan,
Geam baie:Da,
Incalzire:Centrala proprie,
Interfon:Da,
Izolatii termice:Exterior,
Lift:Nu,
Mobilat:Modern, Mobilat,
Pereti:Faianta,
Podele:Parchet, Gresie,
Servicii:Administrare,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Asfaltate,
Tip Bloc:Bloc Mixt,
Tip Structura Bloc:Cadre,
Usa intrare:Metal,
Utilitati:Curent, Apa, Canalizare, Gaz, Cablu TV,
Vecinatati:Metrou, RATB, Autobuz, Banca, Fastfood, Hotel, Ultracentral, Parc, Supermarket, Scoala/gradinita, Restaurant/pub,
Vedere:Laterala,

Harta

Bucuresti, 1 Mai

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp