Casa luxoasa langa Bucuresti - 24R2130

ID oferta: 24R2130

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Casa luxoasa langa Bucuresti

Ghermanesti,

Pret vanzare:
196,500EUR + TVA

Designul elegant, cu finisaje de inalta calitate creeaza o atmosfera distinsa si rafinata unde va veti bucura din plin de avantajele unei locuinte cu acces facil spre Bucuresti, dar departe de tumultul orasului, intr-o oaza de liniste alaturi de natura. Un avantaj major este amplasarea cu acces facil care permite ajungerea usoara in Bucuresti sau catre aeroport. Pozitia excelenta permite accesul rapid si spre statiunile montane. Accesul pe proprietate se face prin 2 zone distincte, putand fi pietonal direct din sos Ghermanesti, fie atat pietonal cat si auto din strada Intrarea Tismana.

Suprafata construita a imobilului este de 116,50 mp, sistemul constructiv este realizat din structura metalica. Fundatiile sunt din beton de tip fundatii continue, iar suprafata totala a terenului fiind de 683 mp din care 567 mp raman curte libera. Curtea este amenajata cu peluza, alei circulatie, trotuar perimetral, loc parcare exterior.

Locuinta unifamiliala ofera 2 dormitoare, 1 living generos, bucatarie, baie si anexe (hol, camera tehnica), avand o arhitectura moderna, cu suprafete vitrate generoase. Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC, culoare gri, cu 5 camere de rupere a puntii termice si geam tripan producator Salamander.

Dispune si de un pod pentru depozitare cu o suprafata de aproximativ 40 mp.

Imobilul beneficiaza de racorduri şi bransamente individuale la toate utilitatile: curent electric, gaze naturale, apa si canalizare legate la reteaua comunala, cablu TV si internet. De asemenea, exista instalatie iluminat exterior cu fotocelula si un tablou electric pentru consumatorii exteriori.

Instalatiile CCTV (DVR cu 4 camere exterioare), instalatia alarma tip Paradox Digiplex si instalatia videointerfon cu 2 posturi exterioare ofera pe langa securitate si control asupra persoanelor care vor sa intre pe proprietate.

Camerele sunt dotate cu incalzire in pardoseala cu reglare individuala. Centrala termica murala in condensatie pentru incalzire si preparare apa calda menajera  este de la producatorul Ferroli.

Pardoselile sunt din gresie ceramica antiderapanta si parchet. Acoperisul este de tip sarpanta, iar invelitoarea din tigla metalica este culoarea gri de la producatorul Top Profil.

O terasa generoasa, acoperita, in suprafata de 19,63 mp, completeaza imobilul pentru a admira rasariturile si apusurile, privelistea gradinii creand un tablou viu, fiind locul perfect de relaxare cu familia sau prietenii. Fatada este finisata cu tencuiala decorativa culoare gri deschis. Terasa si treptele de acces sunt finisate cu placaj ceramic de tip compozit.

 

 

 

 

Fiecare detaliu a fost bine gandit fiind o casa cu personalitate care reflecta gustul si nevoile unei familii moderne.

Vila individuala de vanzare in zona - Ghermanesti, reper Intrarea Tismana, avand 3 camere, 2 dormitoare, suprafata totala construita 116 mp, suprafata utila 116 mp si suprafata teren 683 mp. Deschiderea este de 20 ml. Imobilul are amprenta 116 mp, curtea individuala libera 567 mp. Are structura din beton , este construita in anul 2021, renovat , constructie din caramida , beton armat, avand 2 bai, 1 bucatarii si 1 balcoane. Dotari : acoperis: lindab; bucatarie: deschisa; calorifere: otel; ferestre casa: term. pvc, care se deschid; incalzire casa: centrala termica, climatizare, aport aer proaspat, unitati split; izolatii termice: exterior, interior; mobilat: nemobilat; pereti: faianta, lavabil; plansee: beton armat; podele: parchet, gresie; structura casa: beton; tip curte: individuala. Pretabil locuinta.
ID intern: 24R2130.

 

 

 

 

Suprafata Utila (mp): 116
Suprafata Totala (mp): 116
Deschidere: 20
Numar Fronturi: 2
Anul constructiei: 2021
Nr. Camere: 3 pana la 2
Nr. Bai: 2
Nr. Balcoane: 1
Etaj: parter
Parcare: Posibilitate in strada
Locuri de parcare: 2
Numar Terase: 1

Alte detalii

Acces:Autobuz,
Acces internet:Cablu, Fibra optica,
Acoperis:Lindab,
Bucatarie:Deschisa,
Curte:Gradina,
Destinatie:Locuinta,
Dotari:Interfon, Sistem Alarma, Aer Conditionat, WC Serviciu,
Ferestre:Care se deschid, Term. PVC,
Incalzire:Centrala Termica, Climatizare, Aport aer proaspat, Unitati split,
Izolatii termice:Exterior, Interior,
Materiale:Caramida , Beton Armat,
Mobilat:Nemobilat,
Pereti:Faianta, Lavabil,
Plansee:Beton Armat,
Podele:Parchet, Gresie,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Asfaltate, Iluminat stradal,
Structura:Beton,
Teren imprejmuit:Teren imprejmuit,
Tip:Individuala,
Tip Curte:Individuala,
Utilitati:Telefon, Gaz, Canalizare, Cablu TV, Apa, Curent,
Vecinatati:Autobuz, Benzinarie,

Harta

Ghermanesti,

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp