24Real - Va ajutam sa va optimizati business-ul

Ai planuri de viitor? Incepe cu locatia potrivita...


sau

Ce sa cauti cand vrei sa inchiriezi spatii de birouri pentru afacerea ta

Spatiile de birouri de inchiriat tip open-space (spatiu deschis, necompartimentat) sau spatiile de birouri care sa permita implementarea conceptului hot desk (in care mai multi angajati folosesc aceeasi statie de lucru sau acelasi spatiu in perioade diferite ale zilei de munca) devin din ce in ce mai cautate de catre companiile mutinationale, dar si de companiile autohtone aflate in plina dezvoltare. Pe lista de criterii pentru alegerea unui spatiu adecvat se mai afla cantitatea de lumina naturala de care se bucura spatiul respectiv, specificatiile tehnice, accesibilitatea si numarul de locuri de parcare disponibile. 

 
Companiile cauta spatii de birouri de inchiriat care sunt usor de personalizat, pentru a le adapta usor nevoilor specifice fiecarui business, insa pe primul loc in topul cerintelor companiilor se afla locatia. Companiile mari prefer spatii generoase aflate in zone usor accesibile, fie cu metroul fie cu transportul in comun. Este motivul pentru care spatiile de birouri destinate inchirierii si aflate in zonele limitrofe ale Capitalei sunt ocupate doar in proportie de 66%, desi preturile la chirie sunt substantial mai mici. 
 
Printre cele mai importante aspecte urmarite de companii, si unul dintre principalii factori care influenteaza alegerea spatiilor de birouri - pe langa preferinta pentru o anume zona - este posibilitatea de compartimentare a suprafetei existente, astfel incat aceasta sa raspunda unor anumite nevoi. De fapt, tocmai aceasta versatilitate a spatiului inchiriat face companiile sa aprecieze raportul calitate-pret ca fiind in favoarea lor si transforma un spatiu banal in locul ideal pentru birourile pe care ti le doresti!
 
Un alt aspect carora companiile ii ofera o importanta aparte atunci cand cauta spatii de birouri de inchiriat o reprezinta facilitatile de care dispune spatiul pe care il doresc. Astfel, o locatie care se afla in apropierea altor afaceri importante, cum ar fi sucursale bancare, farmacii, magazine, restaurant etc. pot aduce un plus de valoare atat in ochii companiei, cat si pentru bunastarea angajatilor acesteia.