Spatiu de birou si comercial, suprafete de la 120 mp - 24R1775

ID oferta: 24R1775

Spatiu de birou si comercial, suprafete de la 120 mp

Bucuresti, Stefan cel Mare

Pret/m2:
8EUR
Cheltuieli mentenanta:
3 EUR/m2 + TVA

Spatiu de birouri - inchiriere - in cladire de birouri, clasa C, in zona Stefan cel Mare, Tunari, sector 2, Bucuresti, cu urmatoarele dotari si finisaje: structura beton, caramida, metal, perete lavabil, inaltime spatiu 2.7 m, plansee tavan casetat, parchet, gresie, mocheta.

Dotari tehnice: internet, telefon, interfon, camera server, sala consiliu, spoturi, sistem alarma, cablare voce-date.

Servicii disponibile in cladire: paza, administratie, facility management, supraveghere video, contorizare separata.

Stimate Doamne,Stimati Domni,
            Va prezentam spre inchiriere o cladire moderna de birouri S+P+5E cu SPATIU COMERCIAL la parter,   amplasat in zona centrala a  capitalei, la 200 m de Soseaua Stefan cel Mare, Politia Capitalei, Stadionul Dinamo si statia de metrou Stefan cel Mare.

Cladirea este situata pe Strada Tunari, avand pozitie de colt la intersectia cu alte doua strazi, ceea ce ii confera o vizibilitate foarte buna, la distanta mica de obiective majore ale zonei centrale: Bulevardul Barbu Vacarescu (200 metri), Calea Dorobantilor (800 metri distanta) si Piata Romana (900 metri).

Accesul cu automobilul este excelent si se realizeaza pe Strada Tunari, iar zona are conexiuni rapide catre celelalte zone centrale si semicentrale, respectiv catre centrul de afaceri de la Piata Victoriei si zonele de nord ale capitalei.

Transportul public include metrou la 3 minute de mers (statia Stefan cel Mare), statii de tramvai, autobuz si troleibuz in distanta pietonala de cladire (3-10 minute de mers).

Cladirea cu spatii de birouri de inchiriat si spatii comerciale de inchiriat este finalizata in 2007, desfasurata pe subsol, parter si 5 etaje (ultimul retras) si are o suprafata utila desfasurata de 1.418 mp, respectiv o suprafata inchiriabila de cca 1.000 mp etajele 1-5 de birouri cu balcoane / terase si cu un layout de tip open space. Etajele 1-5 au intrare separata, in timp ce subsolul este utilizat ca spatiu de depozitare.

Parterul include un spatiu comercial de 150 mp, cu vitrine ample si posibilitatea amenajarii unei terase in lateralul cladirii.

Parcarea se realizeaza pe ambele laturi ale strazilor adiacente, disponibilitatea fiind mai buna decat in cazul altor zone centrale ale Bucurestiului.

Zona este circulata si usor accesibila, atat cu mijloacele de transport in comun (metrou statia Stefan cel Mare, autobuze, tramvaie), cat si cu masina, iar in apropiere se gasesc magazine, restaurante, clinici medicale si spital, gradinite.

Parterul  este foarte potrivit pentru spatiu comercial, avand intrari direct din strada. Etajele 1-4  sunt compartimentate ca birouri open space, iar etajul 5 beneficiaza de o terasa de 76 mp.

Administrarea imobilului se face de catre o societate specializata.

Imobilul are  un  aspect exterior foarte elegant, cu suprafete vitrate foarte mari si are o structura de cadre si grinzi de beton armat, fiind un imobil foarte solid. Planseele sunt din beton cu tavan fals casetat, pardoselile sunt acoperite cu gresie, mocheta si parchet laminat, peretii sunt finisati cu tencuieli gletuite si zugraveli lavabile. Grupurile sanitare sunt placate cu faianta si sunt dotate cu obiecte sanitare de calitate superioara.

Cladirea este dotata cu lift cu capacitatea de 4 persoane. Tamplaria exterioara este din aluminiu cu sticla termopan. Tamplaria interioara este din lemn, dar sunt si usi interioare din aluminiu cu sticla termopan. Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice proprii, amplasate la subsol. Sunt montate aparate de aer conditionat in toate incaperile.

Imobilul este dotat cu sistem de detectie si alarmare la incendiu, sistem de control acces si camere exterioare de supraveghere.

Tip si clasa imobil: Cladire de birouri, C
Status imobil: Stare Buna
Suprafata totala inchiriabila: 1321 mp
Suprafata inchiriabila disponibila: 1321 mp
Suprafata inchiriabila pe etaj: 220 mp
Minim inchiriabil: 120 mp
Etaje cladire: S+P+5
Tip dispunere:
Parcare: Posibilitate in strada

Alte detalii

Acces:Metrou, Autobuz, RATB,
Acoperis:Terasa,
Bucatarie:Chicineta,
Dispunere:Open space, Compartimentat, Intrare separata,
Dotari:Sistem alarma, Spoturi, Sala consiliu, Camera server, Interfon, Telefon, Internet, Cablare voce-date,
Ferestre:Term. aluminiu, Care se deschid,
Incalzire:Climatizare, Centrala Termica, Aport aer proaspat, Unitati split,
Materiale:Caramida , Beton Armat, BCA, Perete Cortina, Alte,
Mobilat:Nemobilat,
Pereti:Lavabil,
Plansee:Tavan casetat,
Podele:Gresie, Parchet, Mocheta,
Servicii:Facility management, Contorizare separata, Supraveghere video, Paza, Administratie,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Betonate, Iluminat stradal,
Structura:Metal, Beton, Caramida,
Utilitati:Telefon, Gaz, Canalizare, Cablu TV, Apa, Curent,
Vecinatati:Metrou, RATB, Autobuz, Banca, Fastfood, Trafic Pietonal, Benzinarie, Hotel, Parc, Centru universitar, Scoala/gradinita, Supermarket,

Harta

Bucuresti, Stefan cel Mare

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp