24Real - Va ajutam sa va optimizati business-ul

Ai planuri de viitor? Incepe cu locatia potrivita...


sau

Zona de vest - pepiniera de cladiri de birouri

 Daca te afli in cautare de cladiri de birouri de inchiriat, iti recomandam sa iti indrepti atentia catre zona de vest a Bucurestiului. 

 
Dezvoltatorii imobiliari au pus ochii pe zona Grozavesti-Basarab a Capitalei si se pregatesc sa construiasca cladiri de birouri de inchiriat datorita avantajelor aduse de pozitionare: zona este in apropiere de centru si este usor accesibila cu metroul sau cu transportul in comun. Mai mult, noile cladiri de birouri s-ar afla in apropierea campusului universitar Regie si langa Universitatea Politehnica, ceea ce ar reprezenta un avantaj major pentru firmele de IT (care au devenit jucatori importanti pe piata spatiilor de birouri). Aceasta dezvoltare accelerata vine pe fondul intensificarii si securizarii din ultimii doi ani a investitiilor din zona de nord si simultan cu riscul de aglomerare a zonei Barbu-Vacarescu - Floreasca. 
 
In doar cativa ani, partea de vest a Capitalei, inclusiv zona Grozavesti - Basarab, isi va dezvolta "portofoliul" corporate prin aparitia de noi cladiri de birouri de inchiriat. Pana la finalul anului urmator (2016), pentru aceasta zona se estimeaza a se finaliza nu mai putin de trei proiecte - insumand aproximativ 80.000 de metri patrati. In plus, pentru anii urmatori dezvoltatorii isi vor concentra eforturile in directia  ridicarii a altore noi sapte cladiri de birouri pentru constructia carora se asteapta startul.  
 
In zona de nord a orasului, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu tot anul 2016 va aduce, spre final, o crestere a stocului de birouri decu aproximtaiv 150.000 de metri patrati. Aceasta zona este conectata de centrul orasului prin metrou si se numara printre cele mai accesibile zone de afaceri din Bucuresti. Spatiile mai nordice, situate in continuarea Soselei Petricani, respectiv pe Sos. Bucuresti-Nord,  sunt chiar mai ieftine, pretul lor fiind de doar 8-9 euro pe metrul patrat, insa aici cladirile au un grad de ocupare ceva mai scazut. In aceasta zona sunt disponibili spre inchiriere 78.000 de metri patrati, in cladiri de birouri moderne