Termeni imobiliari - 24 Real

Definitii 

Document – prezentele Termene si Conditii;
Site – domeniul 24real.ro si subdomeniile acestuia;
Continut - toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor proprii sau ale colaboratorilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora;
Vizitator – reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la Continutul Siteului.

Date Generale

Site-ul este detinut si administrat de 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Floreasca Cube, Calea Floreasca, Nr. 169X, Etaj 2, Sector 1, Bucuresti

Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu prezentele conditii de utilizare. Accesul si utilizarea Site-ului sunt supuse prezentului Document si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest Site, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

Documentul se aplica tuturor Vizitatorilor si poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui Site. 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website. 

Accesul pe Site se face gratuit. Scopul Siteului este de a informa, de a ajuta Vizitatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare.

Site-ul este de prezentare al produselor proprii sau ale colaboratorilor. 

Drepturi de autor

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). 

Vizitatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL. asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL 

Continutul la care Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentelor Termene si Conditii, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL. si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL cu referire la acel Continut. 

Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului Document. 

In cazul in care 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL confera Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Vizitatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL pentru respectivul Vizitator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. 

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. 

Raspundere

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de Site sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest Site. 

Toate Specificatiile disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) sunt utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 

Desi 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL. depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul Siteului informatii exacte si actuale, 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL. nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in privinta acestora.

24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL nu va fi obligata sa informeze Vizitatorii cu privire la vreo eroare din Site.

24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL. nu va fi in nicio imprejurare raspunzatoare pentru vreo dauna, oricare ar fi ea (incluzind, dar fara a se limita la, daunele cu privire la pierderea profiturilor, intreruperea fluxurilor de afaceri sau pierderea informatiilor) care provine din utilizarea sau din imposibilitatea de a utiliza Siteul sau informatia cuprinsa in el. 

Jurisdictia

Prezentul Document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre 24 REAL PROPERTY ADVISERS SRL. se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti. 

Site-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui Site ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

+40 371 003 006 whatsapp