Apartament 2 camere - Ion Mihalache - Curte 24 Mp - 24R1713

ID oferta: 24R1713

Apartament 2 camere - Ion Mihalache - Curte 24 Mp

Bucuresti, 1 Mai

Pret inchiriere:
790EUR/luna

Va propunem spre inchiriere un apartament nou cu 2 camere intr-un imobil nou S+P+3E modern, avand suprafata utila de 59,35 mp si o curte cu terasa in suprafata de 24 mp, total 83,35 mp. Imobilul este finalizat in 2019 si este situat in cartierul Domenii, intre Bd. Ion Mihalache, Piata Chibrit si Bd. Expozitiei, cu acces facil la metrou, tramvaie si autobuze.

Apartamentul este dotat cu centrala termica in condensatie Viessman Vitodens 050-W pe gaz, incalzire in pardoseala cu materiale Rehau-Germania si termostat in fiecare camera, aparate de aer conditionat tip inverter 12000 BTU model Meister in fiecare camera, usi blindate tip Defender clasa 3 antiefractie la intrarea in apartamente si usi interioare Revo Ambra cu balamale ascunse si broasca magnetica, produse in Italia.

Apartamentul are finisaje de foarte buna calitate, gresie, faianta, parchet Krono 8 mm, rezervoare apa wc ingropate, baterii Gröhe, aparatura electrica modulara tip Gewiss etc.

Imobilul este utilat cu un ascensor electric ultramodern Schindler 3300 cu usi late si cu o capacitate de 7 persoane, tamplarie PVC Salamander Streamline cu geam tripan (low-e / four seasons / float), videointerfon color, sistem de supraveghere CCTV cu 6 camere cu infrarosu, hidrofor electronic prevazut cu 2 vase de apa tampon, etc.

Consumurile de utilitati (apa, curent electric, gaze) sunt contorizate pe fiecare apartament in parte.

Fiecare apartament poate beneficia de internet si televiziune digitala prin operatorul RCS&RDS (DIGI), la cerere.

Imobilul este prevazut cu garaj subteran pentru 7 autoturisme si o parcare exterioara in curte pentru alte 3 autoturisme, intrarea in parcari fiind asigurata cu porti batante, culisante si usa garaj automatizate tip Hormann. Chiria unui loc de parcare variaza intre 85 Euro in garajul din subsol si 55 euro la exterior, functie de pozitia si dimensiunea locului ales.

Administrarea imobilului va fi asigurata de o societate specializata, care va prezenta fiecarui chirias un deviz lunar cu toate consumurile de utilitati conform contoarelor, cota parte din toate cheltuielile de intretinere, revizii, reparatii ale sistemelor/echipamentelor imobilului, costurile cu furnizorii de servicii si cu personalul necesar.

Suprafata Utila (mp): 60
Suprafata Totala (mp): 84
Anul constructiei: 2019
Confort: 1
Compartimentare: semidecomandat
Nr. Camere: 2
Nr. Bai: 1
Nr. Balcoane: 1
Etaj: parter
Nr. Etaje: 3
Orientare: Est
Parcare: Posibilitate in curte

Alte detalii

Acces:Fata,
Acces internet:Wireless,
Aer Conditionat:Aer conditionat,
Balcoane:Fara,
Bucatarie:Mobilata, Inchisa, Utilata,
Destinatie:Locuinta,
Electrocasnice:Aragaz, Frigider, Masina de spalat rufe,
Ferestre:Aluminiu,
Geam baie:Da,
Incalzire:Unitati split, Centrala proprie,
Interfon:Da,
Izolatii termice:Exterior,
Lift:Da,
Mobilat:Mobilat, Modern,
Pereti:Lavabil, Faianta,
Podele:Parchet, Gresie,
Servicii:Supraveghere video,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Asfaltate,
Tip Bloc:Bloc Mixt,
Tip Structura Bloc:Cadre,
Usa intrare:Metal,
Utilitati:Gaz, Canalizare, Apa, Curent, Cablu TV,
Vecinatati:Metrou, RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Restaurant/pub, Centru universitar, Trafic Pietonal, Scoala/gradinita,
Vedere:Laterala,

Harta

Bucuresti, 1 Mai

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp