Apartament 2 camere - NordSide Park - vedere panoramica - 24R2211

ID oferta: 24R2211

Apartament 2 camere - NordSide Park - vedere panoramica

Bucuresti, Sisesti

Pret vanzare:
118,000EUR

Situat în zona de nord a Bucureștiului, NorthSide Park este construit pe cel mai prețios teren de pe Gheorghe Ionescu – Sisești, în mijlocul unui parc privat, cu arbori și grădini amenajate, și deschidere către lacul Grivița.


Cu o arhitectură ce va rămâne mereu relevantă, folosind materiale cu adevărat premium și o manoperă de excepție, NorthSide Park este realizat cu imensă responsabilitate. Într-o ambianță calmă și sofisticată, proiectul denotă un caracter aparte ce pune în valoare frumusețea naturii.

Fie că te afli în mijlocul parcului verde, pe marginea lacului sau în intimitatea propriei terase, vei simți delicata îmbrățișare a naturii luxuriante ce-ți oferă imediat o stare de liniște și confort. Trebuie să vezi cu ochii tăi… De la răsăriturile de poveste, când primele raze ale dimineții se refletă ca și într-o oglindă pe suprafața lacului, până la cele mai azureene apusuri, acesta este locul pe care vei fi fericit să-l numești “Acasă” mulți ani de acum înainte.


Cele trei blocuri ce compun NorthSide Park oferă locuințe ce emană grandoare și finețe. Fiecare apartament de tip duplex are intrare proprie, spații extinse în zona de living ce se continuă prin pereți cortină către grădini private. Apartamentele de la etajele superioare sunt bine proporționate, excelente pentru o viață modernă, cu dormitoare master ce includ zonă dressing și băi matrimoniale. Terasele cu adevărat semnificative oferă ocazia perfectă pentru a-ți crea propria grădină suspendată. Penthouse-urile sunt un vis. Mai mult decât spațioase și confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta. Fie în intimitate, fie alături de familie și prieteni, vei aprecia grădinile de tip rooftop parțial acoperite, cu spații concepute pentru relaxarea la soare și pentru mult așteptatul grill de weekend.

Cursuri private de yoga și fitness în parcul privat, chiar pe marginea lacului, te ajută să obții echilibrul dorit, în timp ce copiii se vor bucura de zona special amenajată pentru ei. Plimbările pe lac devin o rutină, când este atât de ușor să ancorezi caiacul sau o barcă de mici dimensiuni. De pe ponton vei admira cei mai frumoși nuferi, rațele cum pedalează una după celaltă, lebedele ce prezintă un spectacol doar pentru tine, și chiar ocazionala țestoasă în lentă tranziție, aparent ignorându-te în propria ei înțelepciune. Trebuie să vezi cu ochii tăi… Este mirific…

Tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care să-l numești “Acasă”. De aceea siguranța ocupă un loc principal în prioritățile care ghidează deciziile noastre. Întregul domeniu are pază non-stop, cu acces controlat, intervenție rapidă, camere video ce supraveghează fiecare metru pătrat al spațiilor comune, totul pentru ca tu și familia ta să vă bucurați în liniște de fiecare moment acasă.

O echipă aleasă și testată de profesioniști stă la dispoziția ta pentru servicii zilnice de curățenie, montare, mentenanță și reparații a instalațiilor electrice, de climatizare sau sanitare.

“Alergatul” după un loc de parcare este de domeniul trecutului când ai la dispoziție spații pentru mașinile tale atât la exterior, căt și la subsol (achiziție separată). Poziționarea excelentă de care se bucură NorthSide Park îți oferă imediat acces la transport în comun (metrou 50, RATB 5m). O listă lungă de magazine și malluri, supermaketuri, banci, farmacii, clinici private și de stat, centre de wellness, școli și grădinițe, tot ceea ce ai nevoie în viața de zi cu zi nu se află mai departe de câteva sute de metri.


ID intern: 24R2211.

Suprafata Utila (mp): 60
Suprafata Totala (mp): 72
Anul constructiei: 2021
Confort: 1
Compartimentare: decomandat
Nr. Camere: 2
Nr. Bai: 1
Nr. Balcoane: 1
Etaj: 6
Nr. Etaje: 10
Orientare: Est
Parcare: Fara parcare

Alte detalii

Acces:Fata,
Acces internet:Fibra optica,
Balcoane:Nu este inchis,
Bucatarie:Deschisa, Nemobilata, Neutilata,
Destinatie:Locuinta,
Electrocasnice:Fara,
Ferestre:Aluminiu,
Geam baie:Nu,
Incalzire:Centrala proprie,
Interfon:Da,
Izolatii termice:Exterior,
Lift:Da,
Mobilat:Nemobilat,
Pereti:Faianta, Lavabil,
Podele:Parchet, Gresie,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Asfaltate,
Tip Bloc:Bloc Mixt,
Tip Structura Bloc:Caramida,
Usa intrare:Metal,
Utilitati:Gaz, Canalizare, Apa, Curent, Cablu TV,
Vecinatati:RATB, Autobuz, Zona comerciala, Benzinarie, Restaurant/pub,
Vedere:Laterala,

Harta

Bucuresti, Sisesti

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp