Duplex 6 camere in zona Dorobanti cu terasa de 14 Mp - 24R1893

ID oferta: 24R1893

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Duplex 6 camere in zona Dorobanti cu terasa de 14 Mp

Bucuresti, Dorobanti

Pret vanzare:
498,000EUR

Va prezentam un apartament duplex de 6 camere in zona Dorobanti Floreasca, una dintre cele mai exclusiviste zone ale capitalei. Proaspat renovat, imobilul dispune de finisaje moderne cu o calitate deosebita, acesta se preteaza atat pentru destinatie rezidentiala, cat si pentru sediul unui birou de firma.

 

Localizat excelent in zona cosmopolita a cartierelor Dorobanti si Floreasca, zona a capitalei in plina miscare, imobilul va permite un stil de viata select si un cadru de lux, in care te vei simti confortabil, zi de zi, fiind aproape de zona de business a Bucurestiului, restaurante de top exclusiviste si parcuri. Apartamentul ofera suportul necesar pentru insusirea acestui stil de viata prin facilitatile oferite, un proiect realizat la standarde exceptionale, situat intr-o zona unica, inconjurata de cele mai frumoase parcuri ale capitalei, pecum si in proximitatea zonei de business a capitalei.

 

In suprafata totala de 226 mp, la primul nivel regasim un living generos, bucatarie open space, dar care poate fi si separata cu usurinta de living, un dormitor/birou si doua bai, din care una en suite si terasa. La nivelul superior sunt patru dormitoare deservite de trei bai din care doua en suite.
Fiecare nivel este deservit de cate o centrala proprie, finisajele si dotarile apartamentului sunt de calitate foarte buna, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan, usa acces metalica. Apartamentul va fi echipat cu bucatarie complet mobilata si utilata, iar camerele se vor echipa cu aer conditionat. Pentru vanzare se asigura doua locuri de parcare incluse in pret sistem klaus.

 

 

ID intern: 24R1893.

Suprafata Utila (mp): 212.84
Suprafata Totala (mp): 226.67
Anul constructiei: 2008
Confort: 1
Compartimentare: Duplex
Nr. Camere: 6
Nr. Bai: 5
Nr. Balcoane: 1
Etaj: 5
Nr. Etaje: 6
Orientare: Nord Est
Parcare: Subterana

Alte detalii

Acces:Fata,
Acces internet:Fibra optica,
Aer Conditionat:Aer conditionat,
Balcoane:Nu este inchis,
Bucatarie:Neutilata, Nemobilata, Inchisa,
Destinatie:Locuinta, Birou,
Electrocasnice:Fara,
Ferestre:Aluminiu,
Geam baie:Da,
Incalzire:Centrala proprie,
Interfon:Da,
Izolatii termice:Exterior,
Lift:Da,
Mobilat:Nemobilat,
Pereti:Lavabil, Faianta,
Podele:Parchet, Gresie,
Servicii:Supraveghere video, Administrare,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Iluminat stradal, Asfaltate,
Tip Bloc:Bloc Mixt,
Tip Structura Bloc:Cadre,
Usa intrare:Metal,
Utilitati:Cablu TV, Gaz, Canalizare, Apa, Curent,
Vecinatati:Metrou, RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Ultracentral, Scoala/gradinita,
Vedere:Mixta,

Harta

Bucuresti, Dorobanti

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp