Descopera noul Boutique Residence 366: apartamente noi cu 2 si 3 camere in Colentina

Știm că locuința la care visezi trebuie să întrunească unele condiții esențiale pentru tine și să fie localizată într-o zonă bună a orașului. Ce spui de apartamente noi cu 2 și 3 camere în Colentina, disponibile pentru a te muta imediat? Descoperă totul despre proiectul Boutique Residence 366, un concept modern, cu design spectaculos. Blocul de locuințe are camere decomandate, holuri și bucătării mari, dar și balcoane și terase generoase. În plus, beneficiezi de expertiză de specialitate pentru ca tranzacția să fie realizată rapid și confortabil.

Tu alegi mobila, experții 24REAL te ajută să obții un contract avantajos și o locuință pe placul tău!

Prezentarea proiectului Boutique Residence 366

Boutique Residence 366 reprezintă un proiect rezidențial modern și elegant situat în zona Colentina, ce are în față stație de autobuz și tramvai. Vorbim de un bloc cu 13 apartamente de 2 și 3 camere, dar și de un spațiu comercial, aflat la parter. Blocul a fost conceput cu parcare la subsol, cu sistem Multiparking Klaus original, accesul fiind realizat prin curte, iar rampa are sistem de degivrare pentru sezonul rece. 

Dezvoltatorul a creat un imobil cu design ce îmbină perfect betonul armat, sistem cadre/diafragme, cu pereții exteriori zidiți cu cărămidă Brikstone 240/115/163, în timp ce pereții interiori au BCA Ytong 599/50/199. Clădirea este izolată la exterior cu polistiren de 20 de cm grosime, iar fațadele frontală/laterală sunt placate parțial cu HPL-Germania, ceea ce oferă protecție locuinței atât în sezonul rece, cât și în perioadele calde. 

Ușa de la intrarea în bloc este din aluminiu produs în Grecia, iar tâmplăria marca Rehau, cu sticlă de 6 mm la exterior, oferă confort și liniște la interior. 

Clădirea de apartamente noi cu 2 și 3 camere în Colentina are instalat un lift Shindler pentru 6 persoane. Casa scării și zona scărilor sunt placate cu granit din Egipt, pentru un plus de rafinament. Toate aceste detalii denotă atenția la detalii a dezvoltatorului care ți-a dorit și a reușit să ofere o experiență de excepție. 

Descrierea apartamentelor cu 2 și 3 camere

Toate apartamentele sunt compuse din camere decomandate, holuri și bucătării mari, cu balcoane și terase generoase. Camerele sunt luminoase și compartimentate, astfel încât ofere funcționalitate și confort sporit. Fiecare locuință are în bucătărie centrală termică Vaillant pentru apă caldă și încălzire. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat de trafic greu, iar în grupurile sanitare și bucătării vei regăsi gresie. Toate obiectele sanitare din băi, prizele și întrerupătoarele sunt din materiale de înaltă calitate, produse de firme de renume în domeniu. 

 

 

Revenind la apartamentele de 2 camere, de la etajele 1 și 2, trebuie să știi că acestea au vedere către zona din laterala imobilului. Un apartament cu 2 camere prezintă living cu suprafață de 19,9 mp, dormitor de 13,3 mp, bucătărie de 9,7 mp, hol de acces lung și baie de 3,8 mp. Din living și bucătărie de iese către balconul tip logie ce are o suprafață de 3,6 mp. 

Apartamentul de 3 camere de la etajul 3 are vedere în față, dar și în lateralul imobilului. Această locuință are living cu suprafață de 24,2 mp, dormitoare de 13,4 mp și 14,6 mp, un coridor lung de 8,8 mp, 2 băi, bucătărie de 10,1 mp. Dormitorul matrimonial are dresing și baie proprie. Toate camerele au acces la câte un balcon, apartamentul are 3 balcoane.

Serviciile oferite de 24REAL

Serviciile oferite de 24REAL sunt de înaltă clasă, experții din real-estate se implică activ în înțelegerea nevoilor și preferințelor fiecărui client în parte. Ei lucrează împreună cu tine pentru a identifica cele mai bune opțiuni de apartamente din oferta Boutique Residence 366, având în vedere bugetul și cerințele tale. 

Achiziționarea unui apartament poate fi un proces complex și uneori copleșitor, dar 24REAL vine în ajutorul tău în fiecare etapă. Îți facilităm vizionarea proprietăților, negociem prețul în numele tău și oferim suport în procesul de semnare a contractului de vânzare-cumpărare. Prin intermediul acestui serviciu, beneficiezi de o experiență mai ușoară și mai rapidă în procesul de cumpărare a unui apartament.

După finalizarea tranzacției, echipa nostră continuă să îți ofere suport, informații și asistență, legate de noua ta locuință. Îți putem clarifica toate nelămuririle legate de piața imobiliară și de tendințele actuale. Poți 
contacta oricând echipa pentru expertiză de specialitate. Te ajutăm să iei decizii potrivite pentru tine având toate informațiile necesare!

Avantajele vieții în Colentina

Colentina este o zonă din București care oferă numeroase facilități și conexiuni excelente cu restul orașului. Locația permite accesul rapid spre centru și arterele importante de circulație, precum Șoseaua de Centură și autostrada A2.

Viața în Colentina, la Boutique Residence 366, este confortabilă și convenabilă. Ai acces pietonal lejer pentru a ajunge în câteva minute în apropiere, acolo unde există o zonă comercială cu supermarket, bancă, restaurant și fast-food, dar și benzinărie.

Dacă nu te-am convins, încă, intră online să vezi imagini detaliate ale locuințelor! Pe site-ul nostru poți vizualiza apartamentul de vis, cu 2 sau 3 camere, în care te poți muta imediat și în care nu mai trebuie să faci nicio investiție în afara celei legate de mobilă. 

Boutique Residence 366 este un proiect rezidențial al cărui scop este de a redefini stilul de viață urban. Blocul cu apartamente noi cu 2 și 3 camere în Colentina este conceput pentru a răspunde nevoilor actuale de spațiu și de viață într-un oraș viu, în care necesitățile sunt în continuă schimbare. Avantajele vieții în Colentina sunt nenumărate, iar pentru a te bucura de toate acestea, alege să îi ai alături pe cei din echipa 24REAL!

 

+40 371 003 006 whatsapp