Spatii de birouri in cladire unica - de la 110 mp - 24R0013

ID oferta: 24R0013

Spatii de birouri in cladire unica - de la 110 mp

Bucuresti, Aviatiei

Pret/m2:
13EUR + TVA
Cheltuieli mentenanta:
4.5 EUR/m2 + TVA

Spatii de birouri de inchiriat in cladire de birouri cu arhitectura deosebita, Art Nouveau, clasa A, in zona Aviatiei, Metrou Aurel Vlaicu, Sector 1, Bucuresti. Imobilul se remarca nu doar prin aspectul unic al exteriorului, ci si prin calitatea constructiei, rezistenta structurii si finisaje originale. 

Constructia este amplasata pe un teren de 1834 mp si are o suprafata construita de 8800 mp. Spatiile inchiriabile sunt dispuse pe subsol, parter si 5 etaje.  Fiecare nivel are aproximativ 1100 mp si poate fi reconfigurat si impartit in functie de nevoile chiriasilor. 

Intrarea in receptie se poate face prin doua intrari separate, una din str. Siriului, cealalta din str. Musetesti, cea din urma fiind prevazuta si cu rampa pentru persoane cu dizabilitati. Imobilul este dotat cu 2 lifturi de 8 si 10 persoane, ce urca din subsol pana la etajul 5.

Parterul este prevazut cu un spatiu comercial cu terasa, de aproximatv 165 mp,  cu destinatie ceainarie, cafetarie si altele. Imobilul dispune la ultimul etaj de o terasa cu gradina si un teren de sport, in aer liber, ce poate fi utilizat pentru tenis, volei, baschet, fotbal.  

Cladirea are o pozitie foarte buna, departe de agitatia si traficul comun zone. Etajele superioare ofera o priveliste panoramica, de exeptie asupra intregii zone. Imobilul este amplasat la  5-7 minute de mers pe jos de statia de metrou Aurel Vlaicu, are autorizatie de functionare ISU, este incadrata la clasa de cladiri verzi, este luminoasa si cu ferestre ce se pot deschide.

Printre dotarile tehnice mentionam: sistem de supraveghere video, sistem de climatizare cu 4 tevi, ce permite reglaje independente de temperatura pe fiecare 30 mp, electrogenerator de mare putere, parcare si acces in cladire sistematizate, 2 lifturi rapide si, in perspectiva apropiata, doua statii de incarcare masini electrice si electricitate din surse proprii, oferita de montarea de panouri solare.

Imobilul beneficiaza de servicii de facility management, paza permanenta si de receptie. Parcarea se poate face la subsol, in curte si in vecinatatea imobilului.  

Cladirea dispune si de un spatiu comercial la parter de 60 mp si 100 mp curte libera. Pretul de inchiriere pentru acesta este de 20 Euro / mp + TVA + 3 euro+ TVA ( cheltuieli operationale) si curtea este la pretul de 7 euro+ TVA/ mp.

La subsol exista doua spatii de depozitare de 37 si 90 mp, ce pot fi ele inchiriate.

Tip si clasa imobil: Cladire de birouri, A
Status imobil: Constructie noua
Suprafata totala inchiriabila: 5000 mp
Suprafata inchiriabila disponibila: 486 mp
Suprafata inchiriabila pe etaj: 1081 mp
Minim inchiriabil: 110 mp
Etaje disponibile: Etaj 1, Parter, Etaj 2
Etaje cladire: S+P+5
Tip dispunere: compartimentat, open space
Parcare: Subterana
Pret parcare: 120 EUR/loc

Alte detalii

Acces:Autobuz, Metrou, RATB,
Acoperis:Terasa,
Bucatarie:Inchisa, Chicineta, Nemobilata,
Dispunere:Open space, Compartimentat,
Dotari:Senzor incendii, Sala consiliu, Camera server, Parcare sistematizata, Sistem alarma, Telefon, Internet, Cablare voce-date, Prize voce-date,
Ferestre:Term. PVC, Care se deschid,
Incalzire:Convectoare, Centrala Termica, Sistem 4 tevi, Aport aer proaspat,
Materiale:Beton Armat, Caramida ,
Mobilat:Nemobilat, Office,
Pereti:Lavabil,
Plansee:Beton Armat, Tavan casetat,
Podele:Mocheta,
Servicii:Paza, Receptie, Administratie, Supraveghere video, Acces cartela magnetica, Contorizare separata,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Mijloace de transport in comun, Betonate, Iluminat stradal, Asfaltate,
Structura:Beton,
Utilitati:Telefon, Gaz, Cablu TV, Canalizare, Apa, Curent,
Vecinatati:Metrou, RATB, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Cinema, Benzinarie, Hotel, Supermarket,

Harta

Bucuresti, Aviatiei

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp