Spatiu de birou in zona Aviatorilor - 24R0015

ID oferta: 24R0015

Spatiu de birou in zona Aviatorilor

Bucuresti, Aviatorilor

Pret inchiriere:
2,500EUR/luna + TVA

 

Spatiu de birouri - inchiriere - in cladire de birouri, clasa superioara, in zona Aviatorilor, Piata Charles de Gaulle, sector 1, Bucuresti, cu urmatoarele dotari si finisaje: structura caramida, beton, perete lavabil, inaltime spatiu 2,7 m, plansee tavan casetat, beton armat, mocheta.

 

Dotari tehnice: cablare voce-date, prize voce-date, jaluzele, fatada de sticla, telefon, internet.

 

Servicii disponibile in cladire: contorizare separata, receptie, administratie.

 

Birouri de inchiriat in Sectorul 1, pe Strada Maior Gheorghe Sontu, la 300 metri intre Piata Charles de Gaulle si Arcul de Triumf. Cladirea este situata vis-a-vis de Parcul Herastrau, in zona exclusivista Aviatorilor - Primaverii, la 800 de metri de Televiziunea Romana si 1,7 km de Piata Victoriei. Zona este dominata de cladiri rezidentiale de lux si de birouri, restaurante si cafenele, clinici medicale, alaturi de ample spatii verzi de promenada (Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff).

Transportul public include statia de metrou Aviatorilor si statii de autobuz la 5 minute de mers de cladire, in jurul Pietei Charles de Gaulle, dar si in jurul Arcului de Triumf.

Sontu 6 este o cladire de birouri finalizata in 2007 cu o suprafata inchiriabila de aprox. 1.400 m2 din care in prezent sunt disponibili doar etajul 1 cu o suprafata de 240 m2. Cladirea este desfasurata pe subsol, parter si 5 etaje (ultimele 2 etaje retrase), avand o suprafata a etajului de inchiriat este de 240 m2 si are alocat un loc de parcare de 6 m2. Cladirea beneficiaza de parcare in subteran si urmeaza sa intre intr-un proces de modernizare (scara, intrare, fatada).Birouri de inchiriat in sectorul 1, pe Strada Maior Gheorghe Sontu, la 300 metri intre Piata Charles de Gaulle si Arcul de Triumf. Cladirea este situata vis-a-vis de Parcul Herastrau, in zona exclusivista Aviatorilor - Primaverii, la 800 de metri de Televiziunea Romana si 1,7 km de Piata Victoriei. Zona este dominata de cladiri rezidentiale de lux si de birouri, restaurante si cafenele, clinici medicale, alaturi de ample spatii verzi de promenada (Parcul Herastrau, Parcul Kiseleff).

 

Transportul public include statia de metrou Aviatorilor si statii de autobuz la 5 minute de mers de cladire, in jurul Pietei Charles de Gaulle, dar si in jurul Arcului de Triumf.

Sontu 6 este o cladire de birouri finalizata in 2007 cu o suprafata inchiriabila de aprox. 1.400 m2 din care in prezent sunt disponibili doar etajul 1 cu o suprafata de 234 m2. Cladirea este desfasurata pe subsol, parter si 5 etaje (ultimele 2 etaje retrase), avand o suprafata a etajului de inchiriat este de 234 m2 si are alocat un loc de parcare de 6 m2. Cladirea beneficiaza de parcare in subteran si urmeaza sa intre intr-un proces de modernizare (scara, intrare, fatada).

 

Tip si clasa imobil: Cladire de birouri, superioara
Status imobil: Stare Buna
Suprafata totala inchiriabila: 1700 mp
Suprafata inchiriabila pe etaj: 240 mp
Etaje cladire: S+P+5
Tip dispunere: compartimentat, open space
Parcare: Subterana
Pret parcare: 200 EUR/loc

Alte detalii

Acces:Metrou, RATB, Autobuz,
Acoperis:Terasa,
Bucatarie:Chicineta,
Dispunere:Compartimentat, Open space,
Dotari:Prize voce-date, Cablare voce-date, Jaluzele, Fatada de sticla, Telefon, Internet,
Ferestre:Care se deschid, Term. PVC,
Incalzire:Sistem 2 tevi, Centrala Termica, Convectoare, Climatizare,
Materiale:Caramida , Beton Armat, Perete Cortina,
Mobilat:Office, Nemobilat,
Pereti:Lavabil,
Plansee:Beton Armat, Tavan casetat,
Podele:Mocheta,
Servicii:Contorizare separata, Receptie, Administratie,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Betonate, Iluminat stradal,
Structura:Beton, Caramida,
Utilitati:Telefon, Cablu TV, Gaz, Canalizare, Apa, Curent,
Vecinatati:Metrou, RATB, Autobuz, Banca, Fastfood, Intersectie circulata, Parc, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Ultracentral,

Harta

Bucuresti, Aviatorilor

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp