Inchiriere birouri clasa A in Muncipiul Craiova - 24R2464

ID oferta: 24R2464

Inchiriere birouri clasa A in Muncipiul Craiova

Craiova, Central

Pret/m2:
18EUR + TVA
Cheltuieli mentenanta:
4 EUR/m2 + TVA

Daca doriti sa va dezvoltati afacerea într-o zona centrala, va inviam sa descoperiti oferta noastra de spatii birouri moderne, flexibile si functionale, disponibile pentru inchiriere in Municipiul Craiova. Imobilul are deschidere la doua strazi.

Amplasata intr-o locatie cheie din centrul Craiovei, la intersectia dintre bulevardul Nicolae Titulescu si strada Constantin Brincusi, douăa dintre cele mai importante cai de acces din oras, clădirea Office 10 este o constructie moderna, spatioasă si ecologica, care se remarca prin locatia excepțională si accesibilitatea sa.

Cladirea Office 10 are la dispozitie 56 de locuri de parcare, amplasate 23 in parcarea subterana si restul de 33 la exterior, in curtea interioara.

Inconjurata de numeroase facilitati, cum ar fi instituții publice, hoteluri de lux, scoli si gradinite, restaurante si cafenele, banci si alte instituții financiare, centre comerciale sau zona istorica, cladirea pe care o propunem spre inchiriere se adreseaza companiilor si / sau antreprenorilor care doresc sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu de lucru modern si inspirational si sa beneficiezeze, in acelasi timp de privilegiile care deriva din pozitionarea ultracentrala si de acces facil catre orice punct al orasului Craiova.

Office 10 este o cladire de birouri care iese in evidenta si care a fost creata cu un singur scop, acela de a oferi business-ului dumneavoastra plăcerea de a lucra si recunoasterea pe care o merita. Acestea toate definesc o cladire care va ajuta sa va diferentiati.

Tip si clasa imobil: Cladire de birouri, A
Status imobil: Stare excelenta
Suprafata totala inchiriabila: 4300 mp
Suprafata inchiriabila disponibila: 4300 mp
Suprafata inchiriabila pe etaj: 700 mp
Minim inchiriabil: 350 mp
Etaje cladire: D+P+4
Tip dispunere:
Parcare: Subterana

Alte detalii

Acoperis:Terasa,
Bucatarie:Neutilata, Nemobilata, Deschisa,
Dispunere:Open space,
Dotari:Generator electric, CCTV, Sistem alarma, Senzor incendii, Spoturi, Internet, Telefon, Interfon, Fatada de sticla, Usa intrare sticla, Cablare voce-date, Prize voce-date,
Ferestre:Term. aluminiu,
Incalzire:Sistem 2 tevi,
Materiale:Alte, Lemn, Panouri Sandwich, Beton Armat, Caramida , Perete Cortina,
Mobilat:Nemobilat,
Pereti:Faianta, Lavabil,
Plansee:Metal,
Podele:Podea flotanta,
Servicii:Receptie, Administratie, Paza,
Stadiu Finisare:Finisat,
Strazi:Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal, Asfaltate,
Structura:Beton, Caramida,
Utilitati:Gaz, Canalizare, Apa, Cablu TV, Curent, Telefon,
Vecinatati:Supermarket, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Parc,

Harta

Craiova, Central

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp