Inchiriere spatii logistice in Business Park Recon Macului - Chitila - 24R2390

ID oferta: 24R2390

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Inchiriere spatii logistice in Business Park Recon Macului - Chitila

Chitila,

Pret/m2:
5EUR
Cheltuieli mentenanta:
0.75 EUR/m2 + TVA

Inchiriere spatii de depozitare si birouri in Business Park Recon Macului, Chitila, Ilfov. Constructia se afla in partea de nord-vest a Municipiului Bucuresti, pe soseaua de centura, in apropiere de DNCB, la 2,8 km distanta de drumul national DN7  - Bucuresti-Targoviste  si aproximativ 5 km de autostrada A1  - Bucuresti - Pitesti.

Locația ofera acces rapid spre cele mai importante artere de circulatie si la mijloace de transport in comun. Statia de metrou Staulesti se afla la 6 km.

Parcul logistic include 10 cladiri cu spatii mixte, cu depozite si birouri administrative. Construcțiile sunt incadrate la clasa A si dispun de toate dotarile si echipamentele necesare unei cladiri  logistice la cele mai inalte  standarde. Birouri au finisaje clasa A, cu doua grupuri sanitare cu dus, chicineta, receptie, retea de internetnet si telefon, cortina aluminiu, pereti interiori de sticla, flexibilitate in amenajare.

Utilitatile includ: paza, monitorizare camere video, post trafo propriu de 650KVA, fibra optica, bazin PSI 120mc, alei asfaltate, rampe TIR, parcari auto si TIR, iluminat exterior, Generator 250KVA.

Dotari hale: echipamente PSI pentru risc mare de incendiu, alarma incendiu adresabila, trape de fum automate ce permit si aerisirea halelor, pereti rezistenti la foc 15’ si 180’, hidranti exteriori, alarma efractie cu monitorizare video, instalatie HVAC in birouri si hala,  usi TIR automate si usi stivuitor 2,7x2,0m,  luminatoare 12% din SC, aerisire automata pe timp de var etc..

Spatiile dispun de pardoseala din quartz, ce suporta o sarcina 5T/mp, panouri exterioare de 80mm si acoperis de 100mm PIR, cu agrementare pentru industria alimentara si farma, instalatie electrica si de iluminat cu leduri.

Inaltimea spatiului este de 6m, cu deschidere libera la 13m si lungimi intre 40 si 25.5m, cu copertine intrari si flux personal etc.

 

-     

Suprafata totala inchiriabila: 6000 mp
Suprafata inchiriabila disponibila: 138 mp
Minim inchiriabil: 138 mp
Nr. Camere: 2
Nr. Bai: 1
Etaj: parter
Nr. Etaje: 1
Parcare: Supraterana

Alte detalii

Acoperis:Terasa,
Bucatarie:Inchisa,
Destinatie:Birouri, Reprezentanta, Hala productie,
Dispunere:Intrare separata, Compartimentat,
Dotari:Senzor incendii, Sistem alarma, Parcare sistematizata, Interfon, Telefon, Internet, Generator electric, Cablare voce-date, Prize voce-date,
Ferestre:Term. PVC,
Incalzire:Climatizare, Unitati split,
Mobilat:Office,
Pereti:Lavabil,
Plansee:Beton Armat, Metal,
Podele:Marmura, granit,
Servicii:Supraveghere video, Facility management, Administratie, Paza, Acces cartela magnetica,
Stadiu Finisare:Imbunatatit,
Strazi:Asfaltate, Mijloace de transport in comun, Iluminat stradal,
Usi:PVC,
Utilitati:Telefon, Canalizare, Apa, Curent trifazic, Curent, Cablu TV, Gaz,
Vecinatati:RATB, Autobuz, Intersectie circulata,

Harta

Chitila,

Contact

+40 371 003 006
Politica de confidențialitate a site-ului.
+40 371 003 006 whatsapp